5 απαντήσεις • 5015 προβολές
Μήνυμα θέματος
09-09-2017, 21:27:05
Θα ήθελα τη βοήθειά σας!
Βρήκα λικέρ βύσσινο από τη γιαγιά μου, δεν είναι φετινό, αλλά γνωρίζω ότι τα λικέρ δεν χαλάνε. Όμως είχε αφήσει μέσα το ξυλαράκι της κανέλας και τώρα το λικέρ κάπως πικρίζει.
Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να το διορθώσω και πώς;
Ευχαριστώ.
Βρήκα λικέρ βύσσινο από τη γιαγιά μου, δεν είναι φετινό, αλλά γνωρίζω ότι τα λικέρ δεν χαλάνε. Όμως είχε αφήσει μέσα το ξυλαράκι της κανέλας και τώρα το λικέρ κάπως πικρίζει.
Μήπως ξέρει κανένας αν μπορώ να το διορθώσω και πώς;
Ευχαριστώ.
5 απαντήσεις
09-09-2017, 22:04:18
Πόση ζάχαρη να βάλω σε ένα μπουκάλι;
Kαι μήπως ξέρετε και πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να διαλυθεί;
Kαι μήπως ξέρετε και πόσο καιρό θα χρειαστεί μέχρι να διαλυθεί;
09-09-2017, 22:08:37
Η δική μου συνταγή είναι 1 κιλό βύσσινο, 1 κιλό ζάχαρη, 1 λίτρο κονιάκ και το αφήνω για 1 μήνα στον ήλιο ανακινώντας καθημερινά.
09-09-2017, 22:21:09
Ευχαριστώ, αλλά όπως είπα ήδη το λικέρ είναι έτοιμο (και ξεχασμένο) με την κανέλα μέσα για περισσότερο από ένα χρόνο.. και έτσι έχει πικρίσει.
Θα ήθελα λοιπόν να το διορθώσω εάν γίνεται μπας και καταφέρω να το πιω!
Θα ήθελα λοιπόν να το διορθώσω εάν γίνεται μπας και καταφέρω να το πιω!
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σ'αυτό το θέμα συζήτησης.