1 απάντηση • 2657 προβολές
Μήνυμα θέματος
vasioul
14-09-2017, 09:48:43
Καλημέρα, θέλω να μαγειρέψω μακαρονάκι με χταπόδι αλλά δεν ξέρω με ποιον τροπο μπορώ να "ξεπετσιάσω" (να το πω έτσι) το χταπόδι. Φαντάζομαι πως το βράζεις αρχικά για να μαλακώσει και μετά με ένα μαχαίρι το γδέρνεις για να βγάλεις την πέτσα. Και ερωτώ εγώ τώρα, μήπως υπάρχει κανένας πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για το "ξεπέτσιασμα";

:)
1 απάντηση
dora76
14-09-2017, 18:00:50
Τα πλοκάμια δεν έχει και τόσο νόημα να τους αφαιρείς την πέτσα.
Στο υπόλοιπο μέρος, μόνο την κουκούλα μπορείς να αφαιρέσεις, αφού το βράσεις.