1 απάντηση • 2106 προβολές
Μήνυμα θέματος
14-09-2017, 18:10:11
Κορίτσια, πως καταφέρνετε να μην κολλάει το ψάρι στο γκριλ όταν το ψήνετε;
Ειμαι φαν του ψαριού και μου την δίνει αφάνταστα αυτο.
Ειμαι φαν του ψαριού και μου την δίνει αφάνταστα αυτο.
1 απάντηση
14-09-2017, 18:27:16
Λοιπόν, αφού επιλέξεις το ψάρι (προτίμησε πιο σφτιχτά ψάρια όπως ο τόνος, ο σολώμος, ο ξιφίας κλπ.), στέγνωσέ το με μια χαρτοπετσέτα αρχικά.
Έπειτα, άλειψε την γκριλιέρα με λάδι (πρόσεχε μην πέσει στον φόυρνο όμως) και βάλε το ψάρι χρησιμοποιόντας σπάτουλα, για να μην διαλυθεί το ψάρι.
Ε, όταν ψηθούν και θέλουν γύρισμα, λογικά δεν θα σου διαλυθεί/κολλήσει.
Όταν με το καλό τελειώσεις με το ψήσιμο, καθάρισε καλά την γκριλιέρα για να φύγουν τα υπολείματα του ψαριού.
Έπειτα, άλειψε την γκριλιέρα με λάδι (πρόσεχε μην πέσει στον φόυρνο όμως) και βάλε το ψάρι χρησιμοποιόντας σπάτουλα, για να μην διαλυθεί το ψάρι.
Ε, όταν ψηθούν και θέλουν γύρισμα, λογικά δεν θα σου διαλυθεί/κολλήσει.
Όταν με το καλό τελειώσεις με το ψήσιμο, καθάρισε καλά την γκριλιέρα για να φύγουν τα υπολείματα του ψαριού.
Συνδέσου στον λογαριασμό σου, για να απαντήσεις σ'αυτό το θέμα συζήτησης.